Riebaus pieno miltai
Riebaus pieno miltai yra natūralus produktas išgaunamas maišant specialiai atrinktus natūralaus pieno ingridientus su augaliniu aliejumi. Daugelis proteinų, esančių riebaus pieno miltuose yra pagrindiniai išrūgų miltų proteinai, kurie padeda pagerinti daugelį žmogaus fizinių savybių.
Fizinės savybės:
Spalva | kreminė-balta, vienoda |
Skonis ir kvapas | riebaus pieno, švarus |
Švarumo klasė ADPI | max. B |
Energetinė vertė 100 g | 1959 kJ 468 kcal |
Cheminės savybės:
pH | min. 6.0 |
Drėgmė, % | max. 4.0 |
Proteinas, % | min. 18.0 |
Pelenai, % | max. 6.0 |
Laktozė, % | min. 45.0 |
Riebalai % | min. 24.0 |
Mikrobiologinės savybės:
Viso augalų | max. 50.000/g |
Koliforminės bakterijos | < 10/g |
Listeria monocytogenes | nerasta/25g |
Salmonella | nerasta/25g |
Staphylococcus aureus | < 10/g |