Rūgštūs išrūgų miltai
Rūgštūs išrūgų miltai išgaunami iš varškės išrūgų gaunamų iš varškės gamybos. Mozzarella ir Cottage sūrių sodrinimo, ir džiovinimo.
Išrūgų-riebalų formulė OMIL S 50
Išrūgų-riebalų formulė OLMIL S50 yra gaunama džiovinant išrūgų koncentratą ir maišant jį kartu su augaliniais riebalais.
Išrūgų milteliai – „Instant“
Išrūgų milteliai „instant" gaminami iš išrūgų raugo, kuris yra sutirštinamas, kristalizuojamas ir išdžiovinamas purškimu, naudojant džiovinimo procesą „instant co", todėl gauti milteliai labai lengvai tirpsta vandenyje.
Nugriebto pieno milteliai – tirpūs
Tirpūs nugriebto pieno milteliai gaminami iš šviežio pieno, kuris prieš tai pasterizuojamas, išgarinamas ir tada išdžiovinamas naudojant greitojo purškimo procesą.
Deminiralizuoti išrūgų miltai
Demineralizuoti išrūgų miltai yra gaunami iš šviežių išrūgų, kurios yra apdorojamos demineralizacijos metodu. Dalinai pašalinus mineralines druskas, ryškiai sumažėja sūrus išrūgų skonis, kas pagerina platesnį naudojimą maisto pramonės gamyboje. Demineralizuoti išrūgų miltai gali būti naudojami, kaip puikus pakaitalas pieno miltams.
Išrūgų miltai
Išrūgų miltai išgaunami iš "rennet" išrūgų po kondensavimo, kristalizavimo ir produkto džiovinimo. Išrūgų miltai yra naudojami tortų, duonos, saldainių, jogurtų, ledų, sūrio, gėrimų ir daugelio kitų produktų gamyboje.
Augaliniais riebalais praturtinti pieno miltai
Augaliniais riebalais praturtinti pieno miltai - puiki, pigesnė riebių pieno miltų pamaina.
Lieso pieno miltai
Liesi pieno miltai yra natūralus produktas, kuris išgaunamas beveik visiškai išgarinant vandenį iš šviežio pieno. Liesi pieno miltai yra ilgalaikis produktas plačiai naudojamas šokolado, ledų, tortų, duonos ir valgomų koncentratų gamyboje.
Riebaus pieno miltai
Natūralus produktas išgaunamas maišant specialiai atrinktus natūralaus pieno ingridientus su augaliniu aliejumi.